Кресојевић позвао предсједника Скупштине Града да закаже сједницу

ГС
Кресојевић позвао предсједника Скупштине Града да закаже сједницу

БАЊАЛУКА- Градски менаџер Бојан Кресојевић позвао је предсједника Скупштине да закаже сједницу на којој би се разматрало питање водоснабдијевања поткозарских села.

– Прије неколико дана предсједник Скупштине је рекао да је законски рок за заказивање сједнице Скупштине Града два мјесеца, те да ће заказати сједницу уколико буде потребе – поручио је градски менаџер путем Инстаграма, те позвао предсједника Скупштине да закаже сједницу за водоснабдијевање у законском року, до 19. септембра.

Он је најавио да ће данас поново послати приједлог одлуке за рјешавање проблема водоснабдијевања у поткозарским мјесним заједницама, као и иницијативу за заказивање Скупштине Града.

Кресојевић је посебно нагласио да је 1358 грађана потписало петицију за воду, која јасно показује потребу за одржавањем сједнице.

- На трибинама СНСД-а било је могуће чути да они подржавају боље водоснабдијевање у поткозарским мјесним заједницама. Да бисмо утврдили да ли је ово предизборно обећање само обећање, не морамо чекати изборе; резултате ћемо знати већ 19. септембра- закључује Кресојевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана