Кресојевић: Кредит није потребан за воду, већ за старе кредите

ГС
Кресојевић: Кредит није потребан за воду, већ за старе кредите

БАЊАЛУКА – Реагујући на наводе да Бањалуци не треба ново кредитно задужење, градски менаџер Бојан Кресојевић, изјавио је да "СНСД није урадио ни метар цјевовода на основу реалокације буџета"

- СНСД није урадио ни метар цјевовода на основу реалокације буџета, а од нас траже 10 милиона КМ? Нека предложе реалокацију за рјешавање проблема водоснабдијевања поткозараких мјесних заједница, ако тврде да је могуће?! И они и ја знамо да то није могуће, да се ради о класичном скретању пажње са рјешавања проблема, а са жељом да незадовољство грађана расте. Није потребан кредит за воду, већ за старе кредите. Само ове године враћамо 23 милиона КМ старих кредита. Међутим, уколико не ставе на дневни ред ову тачку спремни смо покренути петицију за рјешавање овог проблема – поручио је Кресојевић и додао

Подсјећамо, одборници СНСД у Скупштини града Бањалука протеклих дана су поручили да никада неће подићи руку за ново, додатно задуживање ионако већ презадужене Бањалуке, уколико за то постоји боље рјешење, те да се „проблем водоснабдијевања може ријешити и без кредита".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана