Кресојевић: Бањалука добија још једну бесплатну мјеру!

ГС
Кресојевић: Бањалука добија још једну бесплатну мјеру!

БАЊАЛУКА - Јуче је извршено отварање понуда на јавни позив за пружање услуга привременог управника у бањалучким нерегистрованим заједницама етажних власника.

- На позив се пријавио конзорцијум: ЗЕВИС, ЗЕВ Сервис и Инфостан, који своју услугу неће наплаћивати ни од Града, ни од станара. Поменуте фирме заједно имају учешће од 80% на тржишту услуга управљања ЗЕВ-овима, написао је ово на свом инстаграм профилу бањалучки градски менаџер Бојан Кресојевић.

На овај начин ће 1000 заједница етажних власника, које нису регистроване имати несметану могућност за обезбјеђење свих потребних услуга и радова.

Привремени управник ће бити носилац свих уговора, у складу са избором етажних власника.

- Очекивао сам од господина Илића, као правника, да зна да етажни власници одлучују о висини трошкова, у складу са законом и јавним позивом. Вјеровао сам, такође, да ће Младен Илић похвалити једанаесту бесплатну мјеру у Бањалуци, али након што знам да су његове колеге у Скупштини града биле против бесплатног јавног превоза и бесплатних плацева, његов осврт на ову мјеру ме није изненадио. Али сам сигуран да ће за годину или двије господин Илић признати значај ове мјере за грађане Бањалуке, као што сам увјерен да ће бити свјестан шта бесплатни плацеви значе за младе брачне парове - поручио је Кресојевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана