Ковачевић: Кривична пријава против Радојичића неоснована, представља политички прогон

Срна
Ковачевић: Кривична пријава против Радојичића неоснована, представља политички прогон

БАЊАЛУКА - СНСД сматра да је подношење кривичне пријаве градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића против бившег градоначелника Игора Радојичића апсолутно неосновано и представља искључиво наставак испразне и популистичке политике нестручног Станивуковића, али и политички прогон Радојичића, изјавио је портпарол ове странке Радован Ковачевић.

- Апсолутно сам увјерен да ће вријеме показати да ће сва ова прича о наводном криминалу у Градској управи завршити у складу са оном народном: 'Тресла се гора, родио се миш'. Игор Радојичић је водио Бањалуку на најодговорнији и најпоштенији могући начин, а његов мандат на челу Бањалуке сигирно је период најубрзанијег и најсвеобухватнијег развоја нашег главног града - рекао је Ковачевић за Срну.

Он је нагласио да "овај и слични потези Станивуковића представљају искључиво покриће за његово апсолутно несналажење на позицији градоначелника и изостанак било каквог рјешења од којег би користи имао било ко осим њега лично".

- Позивамо Станивуковића да осим помпезних и испразних изјава коначно почне да ради свој посао, припреми буџет града и почне са испуњавањем својих предизборних обећања. Бањалучани још чекају бесплатан превоз, бесплатне уџбенике, градску болницу од 20 спратова, плате од 2.000 КМ и остале шарене лаже које је Станивуковић обећао. Ми ћемо сигурно подржати све што је у корист грађана Бањалуке - поручио је Ковачевић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана