Концертом Марије Шерифовић почела тродневна прослава у Бањалуци

РТРС
Концертом Марије Шерифовић почела тродневна прослава у Бањалуци

У Бањалуци је синоћ одржан велики концерт Марије Шерифовић, први у низу од три новогодишња концерта које Градска управа организује за суграђане и све посјетиоце града на Врбасу.

Бројни Бањалучани и гости уживали су у концерту једне од најпопуларнијих регионалних звијезда.

Вечерас у Бањалуци наступа Јелена Томашевић од 21.00 до 23.00 часова, а затим Црвена јабука која ће забављати присутне све до један час иза поноћи.

Првог дана Нове, 2020. године, од 21.00 почиње велики концерт младе пјевачице Александре Пријовић.

Дјечија нова година

И најмлађи ће у 2020. годину ући распјевано и весело. Програм Дјечије нове године биће одржан у “Зимској вароши” на Тргу Крајине. Почетак је заказан тачно у подне 31. децембра, а програм почиње пјесмом у извођењу младог Бањалучанина Данила Милосављевића, преноси РТРС.

Потом ће књижевник за дјецу Јово Чулић говорити поезију и разговарати са присутним малишанима.

Услиједиће представа “Деда мразова женидба”, коју ће извести Градско позориште Јазавац. За крај програма, планиран је музички дио, овај пут у извођењу Ђурђевданске звјездице Елене Кесић из Бањалуке.

Дочек Дјечије нове 2020. године биће уприличен, као и ранијих година, уз свечано одбројавање и Дједа Мраза. У том тренутку, у ваздух ће бити пуштено и стотину шарених балона.

Дјечија нова година је само један од сегмента богатог програма који Бањалука припрема поводом новогодишњих празника.

Сви суграђани и туристи, имају прилику да посјете и “Зимску варош” на Тргу Крајине, која нуди богат туристички и гастрономски садржај, као и дјечији програм уз велико клизалиште.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана