Комплети уџбеника за 3.000 ученика

Ј. К.
Комплети уџбеника за 3.000 ученика

БАЊАЛУКА - Почиње расподјела очуваних уџбеника које град Бањалука поклања ученицима основних школа из других општина Републике Српске, саопштено је у петак из Градске управе. У периоду од 7. до 22. августа биће подијељено више од 3.000 комплета књига ђацима у 20 локалних заједница Републике Српске.

Захваљујући одговорним ученицима градских школа, који су током протекле године сачували уџбенике, основци од петог до деветог разреда из Брода, Шамца, Вукосавља, Модриче, Осмака, Братунца, Угљевика, Источне Илиџе, Чајнича, Хан Пијеска, Крупе на Уни, Српца, Купреса, Љубиња, Билеће, Челинца, Котор Вароша, Теслића, Кнежева и Оштре Луке добиће вриједан поклон.

Очувани уџбеници су прикупљени у 26 основних школа са подручја нашег града.

У понедјељак, 7. августа, књиге ће ићи у Брод, Шамац, Вукосавље, Модричу. У сриједу, 9. августа, оне иду у Осмаке, Братунац, Угљевик, Источну Илиџу, Чајниче, Хан Пијесак, док у четвртак, 10. августа, за Крупу на Уни и Србац. У петак, 11. августа, књиге иду у Купрес, Љубиње, Билећу, док ће у уторак, 22. августа, бити испоручене у Челинац, Котор Варош, Теслић.

Општине Кнежево и Оштра Лука су самостално организовале преузимање уџбеника, док ће у случају евентуалне измјене распореда транспорта нови термини бити благовремено објављени на страници града.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана