Компанија „Grand Trade“ помогла реновирање куће шесточлане породице

ГС
Компанија „Grand Trade“ помогла реновирање куће шесточлане породице

БАЊАЛУКА- Компанија „Grand Trade“ помогла је реновирање куће шесточлане породице Мајкић из Пискавице код Бањалуке донирањем највећег понуђеног новчаног износа за подршку спортско-хуманитарног турнира „Тројка из блока“ у Бањалуци.

Сав новац од спонзорства и котизације намијењен је за нову кровну конструкцију, столарију, гријање и дјечије кревете породици Мајкић која се у Бањалуку раселила из Санског Моста.

Хуманитарна оганизација „Срби за Србе”, чији је пројекат „Тројка из блока”, настоји да у што више градова Републике Српске окупи донаторе и помогну социјално угроженим породицама са више дјеце.

-Посебно смо поносни и волимо свугдје да истакнемо чињеницу да се међу овим донаторима налази више од 500 привредника и јавних институција из Републике Српске, а драго нам је да смо том тиму придодали још једну велико и препознатљиво друштво као што је „Grand Trade“  из Бањалуке, са чијом подршком смо за један велики корак ближе циљу који је постављен за 2021. годину, а то помоћ за више од 200 породица, од чега ће помоћ стићи и за двадесет породица са територије Републике Српске и БиХ. Свакако се радујемо и будућој сарадњи у годинама које долазе - рекао је генерални секретар Хуманитарне организације „Срби за Србе” Саша Вигњевић.

Пројекат „Тројка из блока“ и настао је због чињенице да огроман број вишечланих породица у Републици Српској живи на рубу егзистенције, оскудијевајући у најосновнијим животним потребама.

-Свјесни лоше демографске слике и опадања наталитета одлучили смо да посредством пројекта овај пут помогнемо вишечланој породици Мајкић.  Наставићемо сарадњу са Хуманитарном организацијом „Срби за Србе” и у наредном периоду како бисмо подржали још вишечланих породица  рекла је портпарол компаније „Grand Trade“  Милана Ситничић.

Хуманитарна организација „Срби за Србе” окупља више од 50. 000 донатора широм свијета, са којима је у досадашњем заједничком раду помогла  2.700 породица које броје око 13.500 дјеце.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана