Књигама награђени најбољи шахисти

Ј. Ш.
Књигама награђени најбољи шахисти

Бањалука - Представници Удружења пензионера јуче су додијелили захвалницу директору "Гласа Српске" Борису Дмитрашиновићу, истакавши да је та медијска кућа подржала Шаховско првенство за пензионере, наградивши побједнике овог такмичења.

Предсједник Удружења пензионера Раде Ракуљ је истакао да је Дмитрашиновић даровао књиге које су уручене такмичарима, освајачима првих десет мјеста.

- Шаховско првенство за пензионере се одржава од 2001. године, тако да је надметање у овој менталној вјештини постало традиција - рекао је Ракуљ.

Дмитрашиновић је изразио захвалност на гесту представника пензионера и изразио жељу да од сљедеће године "Глас" буде медијски покровитељ шаховског првенства.

- Поносан сам на то што је "Глас Српске" имао прилику да помогне награђивање најбољих шахиста из удружења. Од сљедеће године смо на располагању за сваки облик сарадње - казао је Дмитрашиновић.

Сарадња би могла почети и раније, с обзиром на то да су представници пензионера изразили жељу да имају свој простор у овом медију у којем би фокус био на дешавањима у вези са активностима и животима најстаријих грађана.

Дмитрашиновић је казао да за овај приједлог постоји обострана заинтересованост.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана