"Кербер“ рођендан посветио страдалом Бањалучанину Давиду Бојићу: Присуствовао и Бора Чорба

ГС
"Кербер“ рођендан посветио страдалом Бањалучанину Давиду Бојићу: Присуствовао и Бора Чорба

БАЊАЛУКА - Удружење грађана за заштиту животиња "Кербер“ Бањалука недавно је прославило свој рођендан који су ове године посветили Давиду Бојићу који је преминуо након што је тешко повријеђен у стравичној саобраћајној несрећи у центру Бањалуке.

Прослави рођендана присуствовао је и пјевач Бора Ђорђевић - Бора Чорба који је почасни предсједник Удружења грађана за заштиту животиња "Кербер“ Бањалука, преноси АТВ.

Осим Боре Чорбе, овој прослави која је посвећена трагично страдалом Бојићу, присуствовали су његови најближи - сестра, дјевојка и зет.

"Хвала свимa коју су јучe својим присуством увеличали прославу 'Кербера'“, навели су из Удружења.

Подсјећамо, Бањалучанин Давид Бојић (24) тешко је повријеђен у саобраћајној несрећи која се догодила 14. октобра у центру Бањалуке а у којој је на лицу мјеста настрадао Младен Малић (24). Бојић је након несреће хоспитализован у Универзитетском клиничком центру Републике Српске али упркос напорима љекара млади Бојић је изгубио битку за живот.

Настрадали Бојић био је посвећен помагању незбринутим животињама, што је потврдила и његова сестра која је, уочи сахране, апеловала на све који су планирали да дођу на посљедњи испраћај њеног брата умјесто цвијећа и вијенаца приложе донације за незбринуте животиње.

"То би било у духу нашег Давида који се увијек бринуо о остављеним и незбринутим шапицама“, написала је Давидова сестра у објави на друштвеним мрежама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана