Јокић поднио оставку на мјесто в.д. директора бањалучког Градског гробља

Г.С.
Јокић поднио оставку на мјесто в.д. директора бањалучког Градског гробља

БАЊАЛУКА - Кадар Социјалистичке партије Српске Ратко Јокић поднио је јуче оставку на мјесто вршиоца дужности директора ЈК а.д. Градско гробље Бања Лука због лоше сарадње и неразумијевања од стране оснивача предузећа, којег представља градоначелник Бањалуке.

"Тачна је информација да сам јуче поднио оставку и исту упутио Надзорном одбору ЈК а.д. Градско гробље Бањалука, а због недостатка сарадње са градским институцијама. Током обављања дужности директора константно сам упозоравао на мањак капацитета и посебно наглашавао потребу за проширењима парцела у посједу Градског гробља. Поред наведеног, напоменућу да градска власт није имала ни разумијевања за раднике предузећа, који раде у отежаним условима", рекао нам је Јокић у телефонском разговору.

Јокић је рекао да иако није наилазио на разумијевање надлежних градских органа када су у питању наведене иницијативе, предузеће оставља у добром стању. Усљед одговорног и домаћинског руковођења, ЈК а.д. Градско гробље је измирило све обавезе према запосленима, али и према свим пословним банкама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана