Један глас недостајао да прође одлука о градњи парка

Ј. Т.
Један глас недостајао да прође одлука о градњи парка

БАЊАЛУКА - Одлука о изради регулационог плана за нови градски парк ни овај пут није добила потребну већину гласова у Скупштини града

 

За је гласало 15 одборника, међу којима и три одборника из скупштинске већине, док је 12 одборника било уздржано, а само један глас недостајао је да одлука добије “зелено свјетло”. Одлука је више пута упућивана у скупштинску процедуру, али овај пројекат није имао подршку одборника.

Градоначелник Драшко Станивуковић казао је да му је тешко пало што је тако мало недостајало да одлука, која би омогућила градњу новог градског парка, добије подршку Скупштине града.

У првом дијелу засједања подршку су добили извјештај о раду Фондације “Иновациони центар” за прошлу годину и програм за ову годину, те програм рада и финансијски план Центра за развој пољопривреде и села за 2022. годину.

Скупштина града завршила је у петак са радом након што су одборници гласали о 17 тачака дневног реда. Како је казао предсједник Скупштине града Младен Илић, наставак ове, 13. сједнице заказан је за 4. мај, са почетком у девет часова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана