Јавни позив за бесплатне плацеве отворен до 16. септембра

ГС
Јавни позив за бесплатне плацеве отворен до 16. септембра

БАЊАЛУКА - Град Бањалука је усвојио стратегију демографског развоја која није 'мртво слово на папиру', већ се у пуном капацитету реализује. Јавни позив за бесплатне плацеве отворен до понедјељка, 16. септембра, поручио је бањалучки градски менаџер Бојан Кресојевић.

Он је додао да је додјела бесплатних плацева за младе брачне парове, до 35 година, и самохране родитеље још једна у низу мјера демографског развоја и очувања породице.

- Срамота је да СНСД и Народни фронт чине све да се ова мјера не реализује, тако су се поред политичких представнике огласиле Републичка управа за геодетске послове и Правобранилаштво. Међутим, сви они заједно нису довољно снажни да се супротставе искреној жељи да се живот младих људи у Бањалуци побољша. Тако ћемо до почетка октобра мјесеца подијелити 10 бесплатних плацева, на основу пријава на јавни позив. Политичким противницима поручујем, узалуд се трудите, увијек смо на корак испред вас – поручио је Кресојевић

Он је позвао младе брачне парове и самохране родитеље да предају сву потребну документацију документацију до понедјељка у 15 часова, те додао да је списак потребне документације могуће пронаћи на сајту Града Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана