Јавна презентација урбанистичког плана за централно градско подручје у Дому омладине

Ј. Ст.
Јавна презентација урбанистичког плана за централно градско подручје у Дому омладине

БАЊАЛУКА - Јавна презентација нацрта урбанистичког плана за централно градско подручје, које обухвата подручје мјесних заједница Центар 1, Центар 2, Борик 1, Борик 2, Булевар, Паприковац и Нова варош биће организована данас са почетком у 18 часова у Дому омладине.

Нацрт плана изложен је у просторијама предузећа “Урбис центар”, на Булевару војводе Степе Степановића 101а и просторијама Градске управе радним данима од осам до 16 часова до 19. јануара 2022. године.

- Мјештани осталих мјесних заједница добиће информације и појашњена од стране носиоца израде и носиоца припреме плана заинтересованим физичким и правним лицима, а распоред је доступан на интернет страници града.

Додали су да ће за вријеме јавног увида, до 19. јануара 2022. свако физичко и правно лице моћи дати мишљење, примједбе и приједлоге на нацрт, уписом у свеску у просторијама у којима ће исти бити изложен или доставити у форми дописа Градској управи - Одјељењу за просторно уређење. Нацрт плана објављен је и на интернет страници града.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана