Изврсна туристичка сарадња Бањалуке и Београда

Срна
Изврсна туристичка сарадња Бањалуке и Београда

БАЊАЛУКА - У Бањалуци је данас одржана туристичка промоција града Београда, са нагласком на новогодишњу туристичку понуду, и том приликом истакнута је изврсна сарадња два града у подручју туризма.

Директор Туристичке организације Републике Српске Миодраг Лончаревић рекао је да промоција представља потврду добре сарадње Туристиче организације Београда са Туристичком организацијом Републике Српске.

"Ово је само једна од активности, гдје ћемо на оваквим и сличним сусретима размјењивати искуства о превазилажењу ове пандемијске кризе. У првих 10 мјесеци ове године имамо више од 102.000 туриста из Србије", рекао је Лончаревић новинарима.

Директор Туристичке организације Београда Миодраг Поповић рекао је да је циљ промоције позив на манифестацију "Београдска зима".

"Програм је у току и траје до 29. децембра, када почињу новогодишњи концерти", рекао је Поповић.

Директор Туристичке организације града Бањалука Ирена Радојевић рекла је да промоција показује да су успјешно превазиђене потешкоће настале пандемијом вируса корона.

"Ми смо увијек ту као туристичка организација да им пружимо подршку, која је међусобна", истакла је Радојевићева.

Предсједник Скупштине града Бањалука Младен Илић истакао је да Бањалука и Београд у континуитету имају унапређење сарадње.

"Добро знамо да је сарадња Републике Српске и Србије на заиста високом нивоу, али је врло важно да носиоци институција, као што су туристичке организације, у неким моментима преузму иницијативе", рекао је Илић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана