Измјена саобраћаја због радова

Г.С.
Измјена саобраћаја због радова

БАЊАЛУКА - Због санације и проширења водоводне и канализационе мреже до краја маја, од осам до 17 часова, доћи ће од измјене у режиму одвијања саобраћаја у неколико улица у Куљанима, саопштили су из Градске управе.

- Због радова на пројекту “Санација и проширење мреже за дистрибуцију питке воде и мреже за прикупљање отпадних вода - фаза 2 и фаза 3” доћи ће до измјене у режиму саобраћаја у улицама VII куљанска, XI куљанска, XII куљанска, Милоша Матића, Опленачка, у краку Карађорђеве улице код броја 457 и код броја 490, у краку Карађорђеве улице од броја 232 до броја 238, у краку од броја 226 до броја 210 и у улици Српских соколова од броја 1 до броја 18 - наводе из града.

Додају да ће за вријеме радова регулисање и преусмјеравање саобраћаја бити вршено на прописан начин постављањем привремене саобраћајне сигнализације.

- Моле се сви учесници у саобраћају за опрез и разумијевање због отежаног одвијања саобраћаја за вријеме извођења радова. Радове изводи предузеће “Хидро-коп” - навели су из Градске управе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана