Измјена регулационог плана: Доставити приједлоге до 10. октобра

М. С.
Измјена регулационог плана: Доставити приједлоге до 10. октобра

БАЊАЛУКА - Из Одјељења за просторно уређење саопштили су да сви заинтересовани могу до 10. октобра доставити приједлоге о измјени дијела регулационог плана за простор између пута Бањалука - Градишка и улице Деспота Стефана Лазаревића, којом се проширује обухват дефинисан одлуком о измјени дијела наведеног регулационог плана, тако да ће планом бити обухваћен простор површине 3,92 хектара.

Проширење обухвата односи се на простор који је графички приказан на карти која је изложена у просторијама Градске управе и у просторијама мјесне заједнице Лазарево 2. Обухват плана објављен је и на интернет страници Градске управе.

- Позивамо заинтересована лица, власнике некретнине, кориснике простора и учеснике у његовој изградњи и уређивању да доставе своје приједлоге и сугестије за одређена планска рјешења на земљишту или објектима, односно објекту у њиховом власништву. Приједлози и сугестије могу се доставити Градској управи, Одјељењу за просторно уређење, у форми дописа, до  10. октобра - саопштили су из одјељења.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана