Грађани 20. фебруара бирају своје представнике

Ј. И.
Грађани 20. фебруара бирају своје представнике

БАЊАЛУКА - Грађани ће имати прилику да 20. фебруара на изборима за савјете мјесних заједница изаберу представнике свог насеља, који ће радити на побољшању услова живота.

- Управо својим дјеловањем чланови савјета мјесних заједница треба да препознају потребе и проблеме становника и да буду спона између грађана и Градске управе, а све с циљем  унапређења квалитета живота у свим дијеловима Бањалуке - саопштено је из Градске управе.

Позвани су сви грађани да се укључе у изборе за савјете мјесних заједница, који имају значајну улогу за задовољење потреба грађана у свим областима.
Избори ће бити у свих 57 мјесних заједница, а Бањалучани ће тога дана у периоду од девет до 17 часова бирати своје представнике за савјете МЗ.

Грађани који су имали бирачко право на досадашњим изборима, то право имају и сада на изборима за савјете мјесних заједница. Мандат изабраних чланова савјета траје четири године.

Захтјеви за овјеру кандидатских листа морају бити предати најкасније до 5. фебруара до 16 часова. Изборе спроводе Градска изборна комисија Бањалука и бирачки одбори.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана