Из СНСД-а тврде да петицију за опозив Станивуковића потписују и чланови ПДП-а

Срна
Foto: Глас Српске

Градски одбор СНСД-а Бањалука саопштио је данас да влада велики интерес грађана за петицију за опозив градоначелника Драшка Станивуковића и да међу онима који су је потписали има и неких чланова ПДП-а.

Из бањалучког одбора СНСД-а истичу да их посебно радује сазнање да се прикупљању потписа прикључио и велики број удружења грађана и појединаца.

- Све потписе које грађани и удружења прикупе могу доставити у Градски одбор СНСД-а Бањалука, а ми ћемо извршити детаљну провјеру како бисмо били увјерени да су аутентични и да бисмо имали праву слику тренутног стања и расположења у Бањалуци - наводи се у саопштењу.

Станивуковић: Петицију за мој опозив потписао и Алан Форд

Градски одбор СНСД-а Бањалука наводи да је заинтересованост грађана за потписивање петиције за опозив Станивуковића већа од очекиване упркос, одређеним опструкцијама, те додаје да тим поводом званичне штандове СНСД-а свакодневно посјећује велики број грађана.

Из бањалучког СНСД-а напомињу да су људи, који раде на штандовима за потписивање петиције за опозив градоначелника, свакодневно изложени узнемиравању и застрашивању од градоначелникове комуналне полиције.

- Међутим, сигурни смо да не постоји Бањалучанин који не препознаје Станивуковићеве сталне и једине статисте који ових дана безуспјешно и неспретно покушавају да умање значај петиције - наведели су из бањалучког СНСД-а.

Потписивање петиције: Ђајић "пробио лед", Станивуковића назвао "буздованом"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана