Из Бањaлуке послали уникатне папуче Меланији Трaмп, праве и патике за Вучића

Srna
Из Бањaлуке послали уникатне папуче Меланији Трaмп, праве и патике за Вучића

БАЊАЛУКА - Фабрика обуће "Бема" из Бањалуке послала је данас првој дами САД Меланији Трамп на поклон уникатне папуче, као знак подршке за још један мандат њеном супругу Доналду Трампу у Бијелој кући.

Технички директор Фабрике обуће "Бема" Маринко Умичевић рекао је на конференцији за новинаре да су папуче направљене од висококвалитетног материјала у бијелој боји и да је на њима златним нитима извезен змијањски вез израђен у Креативној радионица "Радиност".

Он је навео да је поклон првој дами САД послат путем брзе поште предузећа "Поште Републике Српске", уз пригодно попратно писмо, посебно огледало и туристички материјал Бањалуке".

Наводећи да је прошле године у неколико наврата био у контакту са првом дамом САД, Умићевић је рекао да остаје отворен позив Меланији Трамп да посјети Бањалуку.

Умићевић је истакао да ће се на овај начин сазнати за Бањалуку, Републику Српску и фабрику "Бема".

Он је најавио да ће "Бема" израдитити и кошаркашке патике за предсједника Србије Александра Вучића, који је ове године уписао Високу спортску школу струковних студија, у жељи да постане кошаркашки тренер.

Портпарол "Пошта Српске" Јадранка Берић рекла је на конференцији за новинаре да је задатак овог предузећа да на рути од Бањалуке до Вашингтона сигурно испоручи пакет "Беме", што ће бити урађено у року до 20 радних дана.

"У вријеме када пандемија отежава сваки вид пословања, рок од 20 радних дана за испоруку пакета је изузетно брз и похвалан. Поште Српске раде свој посао најбоље што могу", поручила је Берићева. /крај/бв/фото

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана