Инклузивна ревија народних ношњи у Дому омладине

Г.С.
Инклузивна ревија народних ношњи у Дому омладине

БАЊАЛУКА - Инклузивна модна ревија народних ношњи, која је организована у сарадњи Сервис центра “Дајте нам шансу - Звјездице” и Културно-умјетничког друштва “Чајавец”, одржана је у четвртак увече у Дому омладине.

Ревији је у име града присуствовала савјетница градоначелника за друштвене дјелатности Милада Шукало, која је захвалила организаторима што је управо оваква једна инклузивна ревија одржана у просторијама Дома омладине.

- Захвални смо свим учесницима,  Сервис центру “Дајте нам шансу - Звјездице” и нашем Културно-умјетничком друштву “Чајавец”, који управо кроз овакве активности показују да смо као друштво спремни да прихватимо све наше суграђане и да дјеци са потешкоћама у развоју пружимо што већи степен инклузије у друштво - поручила је савјетница градоначелника.

Она је истакла да Градска управа подржава ове активности, али и да активно ради на пружању подршке младима, напоменувши да ће ове године бити издвојена и подршка за прославу матурске вечери, као и да су у Дому омладине и ове године прикупљане матурске хаљине за оне којима је потребно.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана