Инфраструктура и даље највећи проблем у Бањалуци

В. П.
Инфраструктура и даље највећи проблем у Бањалуци

Бањалука - Проблеми грађана и даље су исти: клизишта, лоша путна инфраструктура, недостатак водовода, канализације, аутобуских станица, спортских терена те немогућност запошљавања. Нажалост већину не можемо ријешити.

Изјавио је то јуче градоначелник Слободан Гаврановић, који је након два мјесеца паузе одржао традиционалну "Кафу са грађанима". Састанку у Музичком павиљону у парку "Петар Кочић" присуствовало је око 50 становника града на Врбасу.

Коментаришући ситуацију која је настала након што је пропао покушај разрјешења начелника Одјељења за борачку инвалидску заштиту Миленка Вучету на посљедњој сједници градског парламента, Гаврановић је нагласио да Вучету једино може разријешити са те дужности Скупштина града. Вучета, кадар Демократског народног савеза (ДНС), тражио је разрјешење са ове дужности, јер је именован за једног од извршних директора "Пошта Српске".

- Тек тада престаје његов радни однос у Градској управи. Очигледно је дошло до неспоразума унутар партије којој припада Вучета и која га је именовала у "Поште Српске". У Градској управи нису обезбиједили да се разрјешење доведе до краја те да се именује његов насљедник јер не можемо оставити одјељење без руководећег радника - казао је Гаврановић.

Из ДНС-а поручују да ће инсистирати да се ова тачка уврсти на дневни ред идуће сједнице Скупштине града која је планирана за 14. април.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана