Илић: Тражићемо састанак са Станивуковићем о нацрту буџета

Срна
Илић: Тражићемо састанак са Станивуковићем о нацрту буџета

БАЊАЛУКА - Предсједник Скупштине града Бањалука Младен Илић рекао је данас да ће скупштинска већина у градском парламенту затражити састанак са градоначелником Драшком Станивуковићем на којем би било ријечи о Нацрту буџета града за ову годину.


Илић је након састанка скупштинске већине у просторијама Главног одбора СНСД-а у Бањалуци изјавио да се нада да ће се Станивуковић одазвати позиву за састанка.

“Сматрамо да у Нацрту буџета, који је Станивуковић предложио и који би требало да буде пред одборницима у уторак, 16. фебруара, има много нејасноћа”, рекао је Илић новинарима.

Он је навео да скупштинска већина може дјеловти амандмански на Нацрт буџета, али да ипак сматрају да на састанку са градоначелником треба разријешити нека питања.

Илић је нагласио да у Нацрту буџета нема бројних предизборних обећања, да нема завршетка постојећих и реализације нових пројеката.

Он је рекао да ће скупштинска већина предложити да се стопа пореза на непокретности за привреднике смањи за 50 одсто како би им био олакшан рад током пандемије вируса корона.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана