Илић: Станивуковић показује политички реваншизам

Срна
Илић: Станивуковић показује политички реваншизам

БАЊАЛУКА - Предсједник Скупштине града Бањалука Младен Илић сматра политичком осветом према Бањалучанима то што је градоначелник Драшко Станивуковић прекинуо асфалтирање Улице Косте Јарића, као и да је на тај начин показао да нема жељу да град иде напријед.

Илић је рекао Срни да Станивуковић на тај начин показује да је политички реваншизам и борба против његове политичке конкуренције уочи избора у савјетима мјесних заједница њему важнија него рјешавање основних проблема Бањалучана.

-Што се мене лично тиче ово је политичка освета према грађанима града Бањалука. Ово је јединствен случај да је неки градоначелник прекинуо један овакав пројекат, односно асфалтирање улице која је основна потреба грађана овог дијела града и знамо колико година они имају проблем са тим - навео је Илић.

Према његовим ријечима, Станивуковић нема жељу да Бањалука иде напријед и да рјешава основне проблеме, као што је асфалтирања појединих улица.

Он је напоменуо да је управо у тој улици Станивуковић правио кампању, да је тамо прије неколико година ломио асфалт, а да сада прекида асфалтирање због процедура које као градоначелник може да ријеши за неколико минута са надлежним одјељењем.

-Свјесни смо да политичке размирице које имамо једна ствар, али оно што је сигурно важно јесте да не можемо на уштрб грађана да водимо ту борбу - рекао је Илић и позвао градску администрацију и градоначелника да што прије отклоне процедуралне проблеме и дозволи радницима да наставе да раде.

Илић сматра да политичке борбе треба водити на другим мјестима, а не на начин да се заустављају пројекти.

-Неко је показао спремност да тај пројекат заврши и тај проблем ријеши, а с друге стране имате некога ко искључиво ради политичког реваншизма зауставља овакве ствари - закључио је Илић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана