Кошаркашки клуб “Игокеа” Црвеном крсту у Бањалуци дониро 20.000 КМ у прехрамбеним намирницама

Срна
Foto: Срна

БАЊАЛУКА- Представници и играчи Кошаркашког клуба “Игокеа” из Лакташа уручили су данас Црвеном крсту Бањалука донацију од 20.000 КМ у прехрамбеним намирницама.

Секретар Црвеног крста Бањалука Жељкица Илић рекла је новинарима да је ријеч о донацији вриједној пажње с обзиром на тешко вријеме које је донијела пандемија вируса корона.

“Ова донација је добро дошла у времену када су наше резерве хране на измаку и када у просјеку имамо више од 30 позива грађана за помоћ. У вези с тим, од срца захваљујем Игокеи у име свих којима је потребна наша помоћ”, рекла је Илићева и позвала све људе добре воље да помогну Црвеном крсту.

Тренер “Игокее” Миодраг Бајић рекао је да овај клуб успјешно репрезентује Српску у спорту, трудећи се да буде на првом мјесту и када је ријеч о хуманости.

“Одазвали смо се позиву Црвеног крста и донирали одређену помоћ. Апелујемо на грађане да помогну, а што се тиче нашег клуба ми ћемо се увијек одазвати да на било који начин помогнемо Црвеном крсту и у наредном периоду”, рекао је Бајић.

Уручивању донације Црвеном крсту у Бањалуци присуствовао је и генерални менаџер Кошаркашког клуба “Игокеа” Игор Додик, а играчи тог клуба су руководству Црвеног крста у Бањалуци поклонили спортске реквизите са потписима играча.

“Игокеа” наступа и у АБА лиги и у ФИБА лиги шампиона, а основана је прије 48 година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана