И ове седмице вакцинисање без најаве

Срна
И ове седмице вакцинисање без најаве

БАЊАЛУКА - Грађани Бањалуке и ове седмице ће моћи да, без најаве, буду вакцинисани против вируса корона на пункту у новоизграђеном објекту у насељу Петрићевац.

Из Дома здравља су навели да је данас, у оквиру "Отворених врата", према плану вакцинације предвиђено 210 првих доза вакцине "фајзер" од 9.30 до 16.00 часова.

Грађанима ће сутра бити доступна прва доза "синофарм" вакцине од 12.00 до 16.00 часова.

У суботу, 20. новембра, од 11.00 до 15.00 часова грађани моћи да приме прву дозу "спутњик ве" и "астра зенека" вакцине.

Из Дома здравља наводе да ће у сриједу, четвртак и петак, 17, 18. и 19. новембра бити ревакцинација на пункту за вакцинацију у објекту мјесне заједнице у Петрићевцу, а грађани ће о термину бити обавијештени телефоном.

Од данас до петка, 19. новембра, од 9.00 до 16.00 часова, и суботу, 20. новембра, од 9.00 до 15.00 часова, на вакциналном пункту у насељу Петрићевац грађани ће моћи да приме вакцину "спутњик ве", прву компоненту или бустер дозу без наручивања.

Вакцинација против вируса корона могућа је и у амбулантама породичне медицине - данас у амбулантама Пискавица, Верићи, Поткозарје, Драгочај, Лауш, сутра у амбулантама Врбања, Залужани, Мишин Хан и Лазарево, у сриједу у амбулантама Српске топлице, Карановац, Крупа на Врбасу, Бочац и Обилићево, у четвртак Голеши, Кола, Агино Село и Поликлиника, а у петак у амбулантама Борковићи, Бронзани Мајдан, Стричићи и Борик у Платоновој улици.

Из Дома здравља апелују да грађани поштују епидемиолошке мјере да би се избјегле евентуалне гужве и беспотребно задржавање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана