И ове седмице вакцинација без претходне најаве

Срна
Foto: ГС

БАЊАЛУКА - Вакцинација без претходне најаве првом и бустер дозом вакцина "синофарм" и "модерна" против вируса корона сутра ће бити организована у бањалучком насељу Петрићевац, речено је Срни у Дому здравља Бањалука.

Грађани ће моћи да се вакцинишу од 12.30 до 19.00 часова на вакциналном пункту у објекту мјесне заједнице. У сриједу, четвртак и петак - 9, 10. и 11. марта грађанима ће на располагању бити вакцине "фајзер" и "модерна" као прва или бустер доза, и то у сриједу и петак од 12.00 до 19.00 часова, а у четвртак, 10. марта, од 13.00 до 19.00 часова.

Из Дома здравља су навели да ће вакцинација данас бити организована у амбулантама Шарговац, Пискавица, Верићи, Поткозарје, Драгочај и Лауш, а сутра у амбулантама Врбања, Залужани, Мишин Хан, Мотике и Лазарево. Имунизација ће у сриједу, 9. марта бити организована у амбулантама Старчевица два, Српске Топлице, Карановац, Крупа на Врбасу, Бочац, Обилићево и Чесма, у четвртак, 10. марта, у амбулантама Голеши, Кола, Агино Село и Поликлиника, а у петак, 11. марта, у амбулантама Борковићи, Бронзани Мајдан, Стричићи и Борик /Платонова улица/.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана