И наредне седмице у Бањалуци“отворена врата” за вакцинисање

Срна
И наредне седмице у Бањалуци“отворена врата” за вакцинисање

БАЊАЛУКА - Грађани Бањалуке моћи ће да се и наредне седмице вакцинишу на пункту за вакцинацију у новоизграђеном објекту мјесне заједнице у насељу Петрићевац.

Из Дома здравља наводе да ће у уторак, 2. новембра, од 9.30 до 16.00 часова бити доступне прве дозе вакцина “спутник ве” и “астра зенека”.

У сриједу, 3. новембра, од 9.30 до 16.00 часова на располагашњу ће бити прва доза “синофарма”, а у суботу, 6. новембра, од 9.30 до 15.00 часова прве дозе вакцина “спутник ве” и “астра зенека”.

У понедјељак, 1. новембра, те у четвртак и петак, 4. и 5. новембра, вршиће се ревакцинација, а грађани ће телефоном бити обавијештени о термину.

“Молимо суграђане да поштују епидемиолошке мјере како би се избјегле евентуалне гужве и беспотребно задржавање на пункту за вакцинацију у новоизграђеном објекту мјесне заједнице у насељу Петрићевац, а све с циљем што бржег и ефикаснијег спровођења процеса вакцинације”, навели су из бањалучког Дома здравља.

Из ове здравствене установе напомињу да се вакцинација против ковида 19 у понедјељак, 1. новембра, може обавити у амбулантама Драгочај, Поткозарје, Верићи, Пискавица и Лауш, у уторак, 2. новембра, у амбулантама Врбања, Залужани, Мишин Хан и Лазарево.

У сриједу, 3. новембра, вакцинација ће се обављати у амбулантама породичне медицине у насељу Српске Топлице, Карановац, Крупа на Врбасу, Бочац и Обилићево, а у четвртак, 4. новембра, у амбулантама Кола, Агино Село, Поликлиника и Голеши.

У петак, 5. новембра, вакцинација ће бити организована у амбуланти породичне медицине Борковићи, Бронзани Мајдан, Стричићи и у насељу Борик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана