Хуманитарни турнир у организацији “Мозаика пријатељства”: Пакети намирница за сиромашне суграђане

С. Б.
Хуманитарни турнир у организацији “Мозаика пријатељства”: Пакети намирница за сиромашне суграђане

Седми међународни турнир у малом фудбалу “Фудбалом до хљеба”, у организацији Удружења грађана “Мозаик пријатељства”, одржаће се у суботу и недјељу у Спортској дворани “Борик”.

Предсједник Удружења “Мозаик пријатељства” Мирослав Субашић рекао је за “Глас Српске” да је, поред промоције спорта, циљ турнира да се обезбиједе оброци за што већи број угрожених суграђана.

- Циљ турнира је да људи којима је помоћ најпотребнија добију пакете основних намирница. Корисницима јавне кухиње “Оброк љубави” који дођу на турнир фудбалери ће уручити пакете најосновнијих потрепштина - додао је Субашић.

Цијена котизације за екипе је 100 КМ, а од прикупљеног новца биће обезбијеђени пакети који ће бити уручени на турниру.

- На турнир су се пријавиле 34 екипе. Пријаве за учешће су затворене и зато позивам волонтере који су вољни да помогну у организацији и одржавању турнира да нам се јаве - истакао је Субашић.

Због неповољне епидемиолошке ситуације, која је и претходне године онемогућила долазак посјетилаца, турнир ће ове године бити организован уз ограничен број гледалаца.

- Посјетиоци који буду присуствовали турниру биће распоређени по сали уз поштовање свих епидемиолошких мјера - истакао је Субашић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана