Хуманитарна организација “Срби за Србе”: Град на Врбасу показао своје хумано лице

Т.Б.
Хуманитарна организација “Срби за Србе”: Град на Врбасу показао своје хумано лице

БАЊАЛУКА Бањалучани су још једном били на висини задатка, у петом по реду хуманитарном турниру “Тројка из блока” који је организовала Хуманитарна организација “Срби за Србе”, по први пут на Тргу Крајине. У оквиру овог турнира који се одиграо у суботу прикупљао се новац за обнову куће у којој живи шесточлана породица Мајкић из Пискавице.

- Помагали смо суграђане којима је био потребан кров над главом и ово је трећа породица којој ћемо помоћи. Трудимо се да обнављамо куће нашим грађанима и учествујемо у многим хуманитарним акцијама - саопштили су из ове хуманитарне организације која се већ година бавим помагањем најугроженијих вишечланих породица те додали да се у ову акцију могу укључити сви који позову хуманитарни број 17763.

Како је истакнуто из Градске управе, дио средстава прикупљених од наплате хуманих паркинга, биће такође усмјерен за ову акцију. Надлежни су навели да је Бања Лука партнер свакој хуманој причи и да се труди да покаже хумано и људско лице, што је и мисија сваког града.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана