Грбић: Нисам смијењен, мандат ми редовно истиче 30. Јула

Срна
Грбић: Нисам смијењен, мандат ми редовно истиче 30. Јула

БАЊАЛУКА - Директор Јавног комуналног предузећа “Градско гробље” Бањалука Жељко Грбић рекао је да није смијењен и да му мандат истиче 30. јула ове године.

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић раније данас је објавио да је смијенио Грбића, иако нема ингернеције за тако нешто.

“Нико ме није смјенио иако је тако објављено у медијима. Мандат ми истиче 30. јула и немам амбицију да и даље обављам поменуту дужност. Градоначелник не може смијењивати директоре. Такви поступци се проводе у складу са законом”, рекао је Грбић.

Грбић је додао да је на дужности директора “Градског гробља” пет година и да се све вријеме његовог мандата ради домаћински.

“То потврђује чињеница да је у предузећу, када сам дошао, био запослен 91 радник, а сада 70. жГрадско гробљеж је једино градско предузеће које се не финансира из буџета града, које је за ових пет година успјешно пословало, а сви извјештаји контролних органа и ревизије били су позитивни”, истакао је Грбић.

Грбић је захвалио свим сарадницима и добрим људима, нарочито својој политичкој организацији за коју каже да му је увијек пружала подршку. /крај/мсб/фото

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана