Градски олимпијски базен: Попусти за вишечлане породице

А. Т.
Градски олимпијски базен: Попусти за вишечлане породице

БАЊАЛУКА - Пројекту “Пријатељи породице” придружило се предузеће “Аквана” које је вишечланим породицама, које ће власницима “Поносних картица” од 1. октобра омогућити погодности приликом коришћења услуга на Градском олимпијском базену.

Будућа сарадња озваничена је недавно потписивањем уговора између вршиоца дужности директора “Акване” Велибора Вукајловића и предсједник Фондације “За породицу” Драгана Дакића.

У оквиру пројекта “Пријатељи породице”, којег проводи Фондација “За породицу”, родитељи са троје и више дјеце добиће “Поносну картицу” којом остварују разне бенефите код партнера ове Фондације.

Предсједник Фондације Драган Дакић казао је за “Глас Српске” да ће вишечлане породице остварити попуст од 20 одсто за коришћење Градског олимпијског базена.

- Картице су направљене тако да се попуст одмах обрачунава на каси. Родитељи су веома задовољни, јер смо ове године успјели остварити сарадњу са “Акваном”. Љетос су са малишанима уживали на базенима, а сада ће, са доласком хладнијих дана, моћи да користе и затворени базен - казао је Дакић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана