Градски одбор Социјалистичке партије: На изборе са добро познатим именима

В. П.
Градски одбор Социјалистичке партије: На изборе са добро познатим именима

Бањалука - На кандидатској листи за одборнике Градског одбора Социјалистичке партије Бањалука за предстојеће локалне изборе налазе се добро позната имена привредног, спортског, друштвеног и културног живота града.

- На челу је актуелни начелник Одјељења за привреду Раденко Комљеновић, коме је у априлу ове године повјерена функција предсједника ГО Бањалука - рекла је шеф тима за маркетинг, пропаганду и медије ГО СП Јелена Опачић.

Додала је да су међу кандидатима и садашњи одборници Скупштине града, Мира Галић и Милан Милаковић, као и предсједник Актива жена на републичком и градском нивоу Милка Гламочић и Даринка Пејић.

- На изборима ће нас представљати и млади, којих је све више у нашим редовима, а међу њима је и предсједник Актива младих ГО Бањалука Никола Вукчевић. Поред препознатљивих имена појединци ће се представити јавности први пут и биће спремни да се боре за бољи положај радника, пензионера, студента, ђака, за заштиту породице као институције, особа са инвалидитетом као и права жена - рекла је Опачићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана