Градски одбор Изворне СДС: Са својим кандидатом у трку за градоначелника

Д. С.
Градски одбор Изворне СДС: Са својим кандидатом у трку за градоначелника

Бањалука - Изворна СДС имаће свог кандидата за градоначелника Бањалуке на идућим локалним изборима, а о коме је ријеч, биће познато наредних дана, потврдио је за "Глас Српске" предсједник бањалучког Градског одбора те странке Небојша Мацановић.

Према његовим ријечима, кандидат ће највјероватније бити млађа особа, јер је и циљ странке окупљање младих и образованих, који ће радити за будућност града и становнике, али и за Српску.

- На идућим локалним изборима у овом граду неће изостати ни одборничка листа наше партије, у коју је за краћи временски период прешла неколицина чланова највише из СДС-а и ДНС-а - рекао је Мацановић.

Без обзира на финансијске проблеме, Градски одбор ове партије спроводи низ активности, којима су обухваћене све старосне популације у граду на Врбасу.

- У овим активностима, које су волонтерског карактера, највише учествује актив жена и омладине. Једна од главних активности је, између осталог, посјета вишечланим и социјално угроженим породицама, којима донирају храну, одјећу, обућу и друге ствари које су прикупљене кроз хуманитарне акције - истакао је Мацановић.

Додао је да је једна од активности и бесплатан курс руског језика који се организује у просторијама странке.

- За сљедећу седмицу планиране су радионице поводом васкршњих празника - истакао је Мацановић.

Казао је да је поводом Дана града снимљен и четвороминутни видео-спот у којем млади предлажу како да се унаприједи квалитет живота у граду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана