Градоначелник са сарадницима на терену: Вечерас стиже вода и у Доња Кола

ГС
Foto: А. Чавић

БАЉАЛУКА- Градоначелник Драшко Станивуковић са сарадницима обишао је данас мјештане Доњих Кола, те најавио да се очекује да ова мјесна заједница вечерас добије воду.

-Вечерас очекујемо да вода стигне и у Доња Кола, једино село у којем је остало да то учинимо – поручио је градоначелник.

Нагласио је да надлежни свакодневно обилазе домаћинства и захвалио је суграђанима на стрпљењу и разумијевању, које имају у овој изазовној ситуацији проузрокованој врућинама и сушом.

-Желимо и јасно показати да смо опредијељени према томе да свако домаћинство добије воду. У јулу и августу у овим дјеловима нашег града ћемо реализовати важне пројекте из области водоснабдијевања, јер тиме ће бити окончана деценијска мука и агонија наших суграђана – закључио је градоначелник.

Подсјећамо, јуче је по трећи пут од недјеље засједао Штаб за ванредне ситуације који је анализирао ситуацију са водоснабдијевањем, уз закључак да је ситуација доста стабилнија. Тада је речено да су мјере које су на снази од недјеље у мјесним заједницама: Бронзани Мајдан, Стратинска, Поткозарје, Верићи, Љубачево, Доња Пискавица, Доња Кола, Рекавице 1 дале значајне помаке и да је сада у овим МЗ углавном редовно водоснабдијевање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана