Грађане очекује богат програм "Бањалучке зиме"

Срна
Foto: Александар Чавић

БАЊАЛУКА - Магична „Бањалучка зима" и наредних дана доноси за свакога понешто, поручили су из Градске управе.

Навели су да су у парку „Петар Кочић" за викенд  најављени разни садржаји: за вечерас од 19 часова је планиран наступ Андреја Пуцаревића, у суботу од 19.00 часова  наступа "Акустик бенд" а у недјељу  од 11.00 часова је планирана представа за дјецу „Пут по свијету на тротинету" Градског позоришта „Јазавац", а од 19.00 часова наступ група „Ехо".
Навели су да ће у случају кише, садржаји ће бити одгођени.


Мноштво лампица, новогодишње јелке, прекрасне декорације и посебно уређена кућица Дједа Мраза у парку „Петар Кочић", којег ће овог викенда замијенити Свети Никола – само су мали дио чаролије, припремљене за зимске празнике у нашем граду. Забавни садржаји приређени су и на Тргу Крајине, гдје је постављено клизалиште и луна-парк, којима су се највише обрадовали најмлађи суграђани. За ове зимске празнике град је посебно украшен и у потпуности је заблистао у духу новогодишњих празника, при чему се водило рачуна о утрошку буџетских средстава, па су тако у већини кориштени постојећи новогодишњи украси, који су за ове потребе редизајнирани – рекли су у Градској управи.


Напоменули су да ће током трајања „Бањалучке зиме", у дане викенда саобраћај ће бити обустављен на дијелу главне градске саобраћајнице, како би сви посјетиоци могли несметано уживати у празничној чаролији, преноси Српскаинфо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана