Господска улица добија прољећно рухо: Цвјетна киша красиће главно шеталиште

Г.С.
Господска улица добија прољећно рухо: Цвјетна киша красиће главно шеталиште

БАЊАЛУКА - Бајковита цвјетна киша овог прољећа красиће Господску улицу, чије је украшавање у току.

Инспирисана мотивима цвијећа и кише као главних симбола прољећа, овогодишња поставка саткана је од око 10.000 разнобојних цвјетова и зелених лијана, а у вечерњим часовима магију ће додатно употпунити мини соларни фењери, истакли су из Градске управе.

Главно градско шеталиште украшено мноштвом разнобојног цвијећа постављеног у виду капљица кише засигурно ће својим романтичним изгледом употпунити прољећну чаролију у граду на Врбасу.

Такође, велика пажња је посвећена и декорисању Парка „Петар Кочић” у којем ће сутра почети почети традиционални Фестивал цвијећа.

Осим прекрасног улазног портала гдје ће бити постављена старинска дрвена врата украшена мноштвом корпи са разноврним биљем, Парк ће бити украшен висећим цвјетним ринговима. На простору Парка биће уређен и посебан фото-кутак инспирисан цвијећем и књигама. Комплетна декорација  ће се уклопити у бајковиту цвјетну декорацију Господске улице.

- Стога, искористите слободно вријеме и не пропустите прилику да у наредним данима уживате у јединственом амбијенту и прољећној чаролији - нагласили су из Градске управе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана