ГО СНСД Бањалука: Подршка договору руководства Српске и привредних субјеката

Срна
ГО СНСД Бањалука: Подршка договору руководства Српске и привредних субјеката

БАЊАЛУКА - Градски одбор СНСД-а Бањалука подржава договоре Владе Републике Српске, односно руководства Републике Српске са представницима привредних субјеката на које се односе најновије мјере Републичког штаба за ванредне ситуације.

“Разумијемо потребе угоститеља, фризера и свих оних који тренутно не раде, па у вези с тим дајемо пуну подршку одлукама Владе Републике Српске, да за све оне који не буду радили исплати плату и доприносе. Угоститељи, фризери и сви остали привредници од изузетне су важности за привредни амбијент, не само Бањалуке већ цијеле Републике Српске”, саопштено је из овог одбора.

У Градском одбору СНСД-а Бањалука увјерени су, како наводе, да ће врло брзо сви они да се врате нормалнијем начину рада, али апелују да се сви након тога придржавају епидемиолошких мјера и поштују све одлуке које доносе надлежне институције, како би се избјегле мјере закључавања или било које друге рестриктивне мјере.

“Увјерени смо да ће пандемија што прије да јења и да ћемо сви заједно да уживамо у љепотама и угоститељским објектима нашега града”, наглашава се у саоппштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана