ГО СНСД-а Бањалука одредио носиоце функција у Градској управи

Независне новине
ГО СНСД-а Бањалука одредио носиоце функција у Градској управи

Бањалука - Замјеник градоначелника Бањалуке ће и званично бити Срђан Амиџић, носилац листе СНСД-а за Скупштину града Бањалука, како је то и било предложено, закључено је данас након сједнице Градског одбора странке.

Како је за Независне новинене речено, Предсједништво је током сједнице предложило више имена за начелнике одјељења у Градској управи Бањалуке која ће бити предложена Скупштини града на усвајање.

Наиме, како сазнајемо, за начелника Одјељења за општу управу предложена је Сања Жунић-Павловић, а Одјељење за стамбено-комуналне и послове саобраћаја требало би да води Славиша Сандић, док у фотељу начелника Одјељења комуналне полиције треба да сједне Миленко Летић.

Службу за заједничке послове требало би да води Зоран Вујмиловић, док би Службу за послове Скупштине града и градоначелника водио Дујко Комљеновић.

Шеф Клуба одборника СНСД-а у Скупштини града ће бити одборник Драшко Илић. Како смо сазнали, постоје два имена која су у игри за начелника Одјељења за финансије, док су за вођење Одјељења за инспекцијске послове у оптицају три имена.

Појашњено нам је да ће и за ове позиције бити усаглашена имена у наредних неколико дана, а тим који ће предводити Игор Радојичић, нови градоначелник Бањалуке, би с радом требало да почне одмах након скупштинске потврде.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана