“Го фар” фондација: Пет установа добија по 3.000 КМ

М.С.
“Го фар” фондација: Пет установа добија по 3.000 КМ

БАЊАЛУКА - Захваљујући апликацији коју је покренула “Го фар” фондација за скупљање хуманитарне помоћи, сакупљено је 15.000 КМ које ће бити распоређене на пет организација на подручју града којима је неопходна подршка. Ово је за “Глас Српске” изјавила директорица ове фондације Мирјана Тепшић и додала да је срећна што ова племенита прича сваким даном добија све више поклоника.

- Од прикупљених средстава, по 3.000 иде за помоћ и подршку Градској организацији Црвеног крста, Удружењу “Мозаик пријатељства”, Дјечијем дому “Рада Врањешевић”, Организацији “СОС Дјечија села” и Удружењу “Нова генерација”. Планирамо да им новац дозначимо већ ове седмице - истакла је Тепшићева.

Према њеним ријечима, донације за велику хуманитарну акцију су остварили организацијом маратона и преко покренуте апликације .

- Највише средстава смо обезбиједили путем шарене трке у граду “Инфинитџ цолор фун рун”, хуманитарном трком која је одржана у Сарајеву , али и уз помоћ рекреативаца који су ходали и тако за сваки пређени километар обезбиједили по једну КМ од наших спонзора - закључила је Тепшићева.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана