Глигорић: Станивуковић да објасни ко угрожава Бањалуку

М.М.Б.
Глигорић: Станивуковић да објасни ко угрожава Бањалуку

Из Градског одбора Социјалистичке партије Српске Бања Лука је саопштено да је ова партија спремна за разговоре са свим политичким актерима који имају изборни легитимитет, као и о свим питањима која су у интересу грађана Бањалуке, укључујући и формирање Скупштине Града.

 Међутим, Саша Глигорић, предсједник ГрО СПС Бањалука, је нагласио да је разговор о томе преурањен све док не буду објављени коначни и званични резултати избора.

“Исто тако, разговори о програмима политичких странака нису релевантни у тренутку када су грађани Бањалуке својим гласовима јасно изабрали програм градоначелника Драшка Станивуковића. На њему је сада одговорност да тај програм спроведе у потпуности, као што то грађани и очекују”, наглашава Глигорић.

Глигорић је поручио да посебно забрињава нејасна и узнемирујућа изјава Станивуковића који је рекао да је „спреман разговарати са представницима Републике Српске уколико Бањалука буде угрожена“.

“Постављамо питање: Како Бањалука може бити угрожена? Ко угрожава наш град и на који начин? Од градоначелника тражимо појашњење ових изјава, јер је у интересу свих грађана Бањалуке да знају на шта тачно указују ови наводи, посебно у тренутку када се очекује мирно преузимање одговорности и спровођење изборних програма”, закључио је Глигорић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана