Гимназијалцима 40 нових рачунара

Срна
Гимназијалцима 40 нових рачунара

Бањалука - Компанија м:тел поклонила је јуче 40 нових рачунара Гимназији поводом 120 година постојања ове образовне установе.

- Пошто је вријеме даривања и празник Светог Николе био је прави тренутак да некога обрадујемо. Нисмо случајно одабрали Гимназију која има доста талентованих ученика. Одлучили смо се да новим компјутерима ученицима и  професорима дамо допринос у процесу унапређења квалитета наставе. Надамо се да ће ђаци имати користи од ових рачунара, нарочито они коју желе да се у будућности баве рачунарским технологијама - рекла је портпарол Компаније м:тел, Милица Стојаковић.

Директор Гимназије Зоран Пејашиновић захвалио је компанији "м:тел".

- Овај поклон је дошао у правом тренутку. Требали су нам нови компјутери, јер су ови које смо имали били стари. Користиће нам у настави у свим предметима, а посебно за  информатику и информатичке кампове на коме учествују наши ученици - истакао је Пејашиновић.

Нови рачунари направљени су и монтирани у складу са конфигурацијом коју је тражила Гимназија која је овом приликом и уручила захвалницу представницима компаније "м:тел".

Н. Б.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана