ГИК поново бројао гласове: Небојша Дринић ушао у Савјет МЗ Борик 2

ГС
Foto: agencije

Небојша Дринић, потпредсједник Градског одбора ПДП-а Бања Лука и сарадник градоначелника Драшка Станивуковића послије поновног бројања гласова постао је члан Савјета мјесне заједнице Борик 2, потврдила је за Инсајдер.ин предсједника Градске изборне комисије Нада Батинар.

Према прелиминарним резултатима, Дринић је као кандидат ПДП-а имао само један глас мање од Лазара Смиљића, кандидата са листе “Наш Борик 2” која је имала подршку СНСД-а и коалиционих партнера, али послије поновног бројања гласова, Дринић је претекао Смиљића и и биће члан Савјета МЗ Борик 2. Ипак, то неће много промијенити, јер ће листа “Наш Борик 2” имати седам од укупно девет чланова Савјета.

“Послије поновног бројања гласова промијенио се резултат и у Савјету МЗ Паприковац, гдје ће члан Савјета умјесто Данијела Јаковљевића из група грађана “За наша насеља – Паприковац” бити Мирослав Танасић из Групе грађана “Наш Паприковац”, па ће ова листа коју су подржали СНСД и њени коалициони партнери имати седам од укупно девет чланова Савјета МЗ Паприковац”, прецизира Батинар.

Она додаје да су се поново бројали гласови и за МЗ Бочац, али да поновно бројање није донијело промјене у укупном резултату, преноси Инсајдер.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана