Гаврановић уручио новчану помоћ Јадранки Стојаковић

Срна
Гаврановић уручио новчану помоћ Јадранки Стојаковић

Бањалука - Градоначелник Бањалуке Слободан Гаврановић посјетио је данас кантауторку Јадранку Стојаковић у Дому за старије особе "Јован Павле Други" на Петрићевцу и том приликом јој уручио новчану помоћ од 2.000 КМ.

 "Наша суграђанка, која је врстан умјетник, имала је злу судбину да је доживјела повреду боравећи и радећи у Јапану, те јој је сада потребно да будемо сви с њом и да је подржимо", рекао је гаврановић новинарима послије сусрета са Стојаковићевом.


Гаврановић је подсјетио да је недавно у бањалучкој Градској управи разговарао са пјевачем и композитором Жељком Јоксимовићем и да су тада договорили да ће заједно организовати концерт посвећен Стојаковићевој, имајући у виду да Стојаковићева за боравак и лијечење у Дому има значајне трошкове.

"Морамо показати у овим тренуцима њене борбе са болешћу да смо с њом и да јој помогнемо. Уз моралну, то укључује и материјалну подршку", закључио је Гаврановић.

Јадранка Стојаковић захвалила је градоначелнику Гаврановићу за посјету и уручену помоћ, те му поклонила своју компилацију пјесама "Боје звука" у издању Музичке продукције Радио-телевизије Републике Српске.

Директор Дома за старије особе Жаклина Гарић је нагласила да је Јадранка Стојаковић посебна особа за све генерације у Бањалуци, те да се радници Дома и сви пријатељи који јој долазе у посјету труде да јој обебиједе све што је потребно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана