Функционери из ранијег сазива градске власти прелазе на друга радна мјеста: Јовандићева ревизор, Новаковић у Поштама

Весна Поповић
Функционери из ранијег сазива градске власти прелазе на друга радна мјеста: Јовандићева ревизор, Новаковић у Поштама

Бањалука - Донедавни високи функционери у Градској управи из претходног сазива ужурбано се припремају за нова радна мјеста, а једино се претходни градоначелник Слободан Гаврановић одмара.

Тако се бивша начелница Одјељења за финансије Браниславка Јовандић враћа у Главну службу за ревизију јавног сектора РС.

- У тој републичкој институцији радила сам и прије него што сам прихватила да за вријеме мандата претходног градоначелника Слободана Гаврановића водим градске финансије - казала је Јовандићева.

Ни некадашњи начелник Одјељења за комуналне, стамбене послове и послове саобраћаја Зоран Новаковић не би требало дуго да се одмара. Како незванично сазнајемо, он би ново запослење могао наћи у "Поштама РС".

Ранија замјеница градоначелника Јасна Бркић ће остати у градској администрацији. Убудуће она ће бити савјетница градоначелника за економска питања.

Ранија начелница и тренутни вршилац дужности начелнице Одјељења за друштвене дјелатности Љубинка Драгојевић остаје на тој позицији до почетка идуће године.

Тада је планирана подјела тог одјељења на два и друге промјене која ће довести до нове систематизација свих радних мјеста у Градској управи.

Драгојевићева још не зна гдје ће након тога наставити свој рад, али, како каже, нада се да ће бити на сличним пословима као и до сада.

Претходни градоначелник Слободан Гаврановић рекао је да користи вријеме након одласка са функције да се посвети приватном животу и породици.

- До Нове године ћу се одмарати и посветити оним питањима за која нисам имао времена док сам био први човјек града. Након тога ћу видјети шта ћу радити - казао је Гаврановић.

Досадашњи потпредсједник Скупштине града Здравко Јосиповић отишао је у пензију.

Рокић шеф одсјека

Драган Рокић, који је донедавно био инспектор у Одјељењу за инспекцијске послове, нови је шеф Одсјека за комуналне послове, инвестиције и развој.

Његов претходник Драженко Кењало убудуће ће радити као грађевински инспектор у Одјељењу за инспекцијске послове.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана