Фестивал цвијећа од 15. до 17. априла

Срна
Foto: arhiva

БАЊАЛУКА - У оквиру програма "Бањалучко прољеће" и ове године биће организован дводневни Фестивал цвијећа у парку "Петар Кочић" од 15. до 17. априла, саопштили су из Градске управе Бањалука.

Из Градске управе наводе да сви заинтересовани излагачи имају прилику да без новчане накнаде учествују на Фестивалу, те истовремено продају цвијеће и промовишу свој бренд.

"Први пут ове године, у оквиру ове манифестације, сви заинтересовани привредни субјекти, јавне институције, предузећа, удружења, имају могућност да уз помоћ градских стучњака из области пејзажне архитектуре и хортикултуре учествују у акцији уређења јавног простора и на тај начин дају свој допринос да наш град изгледа љепше", навели су из бањалучке Градске управе.

Из Градске управе додају да заинтересовани за учешће на Фестивалу као и за учешће у уређењу јавног простора своје пријаве могу доставити градском Одјељењу за комуналне послове путем телефона 051/244-444 или лично у просторијама Градске управе, као и путем имејл адреса [email protected] i [email protected]

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана