Фестивал цвијећа и меда у Парку „Петар Кочић“

ГС
Фестивал цвијећа и меда у Парку „Петар Кочић“

БАЊАЛУКА - Tрећим издањем Јесењег фестивала цвијећа, плодова и меда, који ће у Бањалуци бити одржан од 20. до 22. септембра, Бањалука ће поздравити јесен.

Као и до сада уз занимљив програм и богату понуду коју за овогодишњи фестивал припрема велики број излагача већ наредног викенда у јединственом амбијенту Парка „Петар Кочић“ посјетиоце очекује права јесења чаролија.

Осим цвијећа и разноврсних јесењих плодова на овогодишњем фестивалу биће и богата понуда меда и пчеларских производа, али и бројни едукативни и забавни садржаји.

Овај фестивал прилика је да се ужива у чарима јесени и њених плодова, али и да се стекну нова знања из области попут пчеларства, узгоја цвијећа и припреме зимнице.

- Фестивал сам креирала на иницијативу локалних пољопривредника и медара, јер смо прије неколико година заједно схватили колико је важно за развој малих произвођача да широј јавности представе своје производе. Ово није само догађај за Бањалучане, већ и за туристе, стварајући обострану корист за произвођаче и посјетиоце, који ће имати прилику да купе органске производе са територије нашег града, поручила је савјетница градоначелника Милада Шукало.

Посебан програм уз много смијеха, пјесме и плеса очекујe и наше најмлађе посјетиоце.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана