Ево колико коштају улазнице за „Аквану”

К. Ш.
Foto: Г.С.

БАЊАЛУКА - Они који желе да ово љето уживају у чарима бањалучког Воденог парка “Аквана” за цјелодневну улазницу радним даном требају да издвоје седам марака.

Ово је за „Глас Српске” потврдио директор ЈП „Аквана”, Светислав Лазић и додао да посјетиоци улаз послије 12 часова плаћају шест КМ, а они који дођу послије 16 часова треба да издвоје пет марака за улазницу.

- Викендима су цијене мало другачије и то девет КМ цијели дан, од 12 сати је седам марака, а послије 16 часова улазница кошта шест марака - истакао је Лазић.

Он је додао да дјеца до три године не плаћају улаз, док трочлана породица може да борави на базену за 19 марака, а четворочлана за 25 марака. 

- Сезонска улазница са неограниченим бројем улазака кошта 150 КМ, док је десет улазака 50 марака, 20 улазака 85 КМ, а 30 улазака кошта 115 марака – појаснио је Лазић. 

Подсјетимо, претпродаја сезонских улазница за љетну сезону у “Аквани” била је продужена до 5. јуна, када је било могуће купити улазнице по акцијским цијенама. Тако је сезонска улазница са неограниченом бројем улазака била 90 КМ. Са акцијским попустом десет улазака је коштало 40 КМ, а 20 улазака 68 КМ, док је за 30 улазака било потребно издвојити 92 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Матични уред
Матични уред
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана