Двије улице у Пискавици добиле нови асфалт

Илијана Божић
Двије улице у Пискавици добиле нови асфалт

Бањалука - У оквиру радова на реконструкцији локалних и некатегорисаних путева, ових дана је постављено нових 300 метара асфалта у Пискавици, потврђено је у Одјељењу за саобраћај и путеве.

- Ријеч је о реконструкцији два путна правца у Пискавици, један дужине 200 и други 100 метара која су асфалтирана - истичу у овом одјељењу.

Овај посао изводи се у оквиру пројекта реконструкције локалних и некатегорисаних путева вриједног више од пола милиона марака, а планираним програмом предвиђена је обнова више путних праваца, међу којима и пут за Липовце, пут за Кузмановиће, путни правац Сарачица - Вукелићи - Ковачићи и други.

Када је ријеч о реконструкцији путне мреже на подручју Пискавице, у Одјељењу за саобраћај и путеве истичу да је недавно, у оквиру инвестиционог одржавања, саниран дио пута на потезу Бистрица - Горња Пискавица - Пискавица.

Предсједник Савјета МЗ Горња Пискавица Горан Кнежевић истакао је да обнова путева на подручју Пискавице има велики значај за локално становништво, јер боља путна комуникација свима олакшава обављање свакодневних обавеза.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана