Дубравац: У фебруару унутарстраначки избори у бањалучком ДНС-у

Срна
Дубравац: У фебруару унутарстраначки избори у бањалучком ДНС-у

БАЊАЛУКА- Повјереник Градске организације ДНС-а Бањалука Жељко Дубравац рекао је да очекује да ће органи странке убрзо донијети одлуку о избору Повјереништва које ће руководити градском организацијом до окончања унутарстраначких избора, чији почетак је планиран за фебруар наредне године.

Из ДНС-а је саопштено да је Градска организација странке у Бањалуци остала јединствена и да наставља развијати и изграђивати бољи ДНС и бољу Републику Српску.

У саопштењу се додаје да је јединство сачувано и након што су Градски одбор напустили бивши предсједника Боривој Обрадовић и неколико функционера који су, "бранећи своје позиције напустили странку која им је те исте позиције у претходном времену и обезбиједила".

- Више од 80 одсто чланова Градског одбора, као и двије трећине кандидата одборничке листе протеклих локалних избора, без икаквог двоумљења и калкулација наставља рад и чланство у странци - додао је Дубравац.

Дубравац истиче да је ДНС у претходне двије године прошао кроз много веће потресе од овог али да је странка из свих изашла достојанствена и поштована од чланства и грађана, што су показали и протекли локални избори на којима је 62.000 грађана дало подршку политици ДНС-а.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана