Дјеци уљепшали почетак школске године: Акција родитеља у бањалучком насељу Старчевица (FOTO/VIDEO)

Ј. Са.
Дружење малишана
Foto: Д. ГРАБОВАЦ | Дружење малишана

БАЊАЛУКА - Малишанима бањалучке улице Стевана Првовенчаног и околине група родитеља предвођена директором ЈСУ Спортска дворана "Борик" Ненадом Талићем и директором Центра за образовање, васпитање и рехабилитацију слуха и говора Сашом Татићем уприличила је дружење поводом почетка школске године.

Том приликом више од 30 дјевојчица и дјечака имало је  прилику и да се такмиче у навлачењу конопца, шутирању на кош, трчању у врећи и стоном тенису.

- Нећемо истицати побједнике јер за нас су сва дјеца побједници. Било их је дивно гледати како са много енергије учествују у свим надметањима, а посебно у навлачењу конопца и трци у врећама. Група родитеља, комшија и пријатеља на овакав начин смо обиљежили крај школске године а и сада почетак, да буду успјешни, здрави, раздрагани и разиграни током читавог школовања као што су била у суботу - рекао је Ненад Талић.

Наравно, уз малишане су се дружили и родитељи тако да је било свима угодно без обзира на септембарских 30 степени Целзијуса.

- Дјеца не могу да се такмиче без енергије па смо им обезбједили ручак са роштиља, воду и сокове. Наставићемо са овом праксом јер наше игралиште у улици Стевана Првовенчаног је права оаза за нашу дјецу и зелени кутак који Хвала Богу нико није претворио у неку зграду или било шта друго - истако је Саша Татић.

VIDEO

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана